Mafia II

Yazar: Unknown Tarih: 08:45 Kategori: Yorum: Yorum Yap



İndirme Türü: Torrent
Dosya Türü: İso
Platform:Pc
Sürüm:Black Box
Crack:Gerektirmez
Boyut:2.87 GB

Oyun Hakkında"Yine buruk bir sabah, yine kulağımı gıcıklayan bir telefon sesiyle uyanıyorum. Arayan Joe, hemen yanına gitmemi, yapacağımız şeyi telefonda söylemeyeceğinden bahsediyor. Evimin pencerisini açıyorum, işe giden insanlar, her günkü rutin işlerinin peşinden koşan zavallı varlıklar... Ve bir daha anlıyorum ki ben onlardan biri değilim. Ben bu renkli şehrin gerisinde, gölgenin altındayım. " Vito Scaletta.

Oyun dünyasında tamamen ciddiyet üzerine kurulu, hikayesi, oynanışı ve diğer temel taşlarıyla "ağır" bir oyunu ilk defa görmüştük belki de Illusion Softworks sayesinde. Hala aklımızdan çıkmayan, yaratıcılık dolu bölümleri ve sonundaki o hüzünlendiren "Selam" ile kalbimizi iyice çalmıştı. Tabii böyle unutulmaz bir başyapıtın devamının yolda olması aynen benim gibi çoğu oyunucunun da kalbinin yeniden küt küt atmasına sebep olmuştur. Peki, bu başyapıtın devamı, bize bekleneni verebiliyor mu?

Taksiciklikten gelip, Salieri ailesinde iyi bir yer edinen Tommy'den sonra, beraber büyümüş, her işe beraber bulaşmış iki ana karakterimiz var artık; asıl adamımız Vito Scaletta ve onun en iyi arkadaşı Joe Barbaro. Bu iki karakteri oyun boyunca birbirinden ayırmak mümkün değil, her zaman beraberler ve aralarındaki dostluk bağını anlayabiliyorsunuz. Ama Vito'yu pisliğe sokan yine Joe; İkinci Dünya Savaşı döneminde, iki kafadarın yaptığı soygun sırasında Vito bahtsız bir şekilde yakalanır. Ve iki seçeneği vardır, yıllarını hapiste tüketmek veya Sicilya'da savaşmak. Savaşı seçen Vito, aldığı bir kurşun yarası yüzünden evine geri döndüğünde işler bıraktığı gibi değildir. Vefat eden babasının borçları annesi ve kızkardeşine kalmış, Joe ise parayı bulmuştur. Vito, ailesinin borcunu ödemek için Joe ile yeniden pis işlere bulaşır, ama bilmediği bir şey vardır ki, olayların eksenindeki adam kendisi olacaktır.
Minimum Sistem Gereksinimleriİşletim Sistemi: Windows XP (SP2 veya üstü) / Windows Vista / Windows 7
İşlemci: Pentium D 3Ghz ya da AMD Athlon 64 X2 3600 + (Çift çekirdekli)
Ram: 1,5 GB
Ekran Kartı: 256 MB nVidia GeForce 8600 / ATI HD2600 Pro
Harddisk: 6 GB boş disk alanı
Ekran Görüntüleri



Oyun Fragmanı

İndir
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder