Dishonored [Blackbox]

Yazar: Unknown Tarih: 09:56 Kategori: Yorum: Yorum Yap

İndirme Türü: Torrent
Oyun Türü: FPS
Dosya Türü: İSO
Dosya Boyutu: 3.60 GB


Dishonored’ta eskiden imparatoriçenin korumalığını yapmış, Corvo adında bir karakteri canlandıracağız. Ancak Corvo, Lord Regent tarafından imparatoriçenin suikastıyla suçlanıyor ve hapse atılıyor. Hapisten kaçan Corvo, intikam almak ve dönen dolapları ortaya çıkarmak için yola koyuluyor. Klasik gibi gözükse de, oyunun ayrıntılı ve bilinmezlerle dolu bir senaryo taşıyacağı vurgulanıyor.

Dishonored, “Open World” olarak bildiğimiz açık bir dünya formatına sahip olacak. Oyunda yer alacak The Isles’a gidebilecek, Pandyssian Continent’te dolaşabileceğiz. Ama birincil asıl yer Steampunk şehri olan Dunwall olacak. Yapım FPS kamera açısına sahip ve gizlilik ön planda yer alacak. Düşmanlarımıza sessiz ve gizlice yaklaşmamız gerekecek. Arkane Studios, oynanışta farklılık olması için bizlere değişik yollar kullanma imkanı tanıyor.

Böylece hedeflerimize farklı taktiklerle ve farklı yollarla saldırabileceğiz. Normal silahlar dışında, kullanabileceğimiz ilginç Gadget’larımız olacak. Corvo sadece iyi bir kılıç ustası, yakın dövüşçü ve tilki gibi aralara sızmasıyla sınırlı değil. Doğaüstü güçlere sahip bir suikastçı. İşin içine bu girdiğinde, renkler değişiyor. İlerledikçe kazandığımız güçlerle mesela başkasının içine girip, onu kontrol edebileceğiz.

Londra’dan Dunwall’a yolculuk

Dishonored’ın dünyası enfekte olmuş, ancak bu zombiler ve vampirlerle değil, vebadan dolayı. Aynı 1666’nın Londra’sı gibi. Etrafta pis canlılar var. Mesela sıçanlar Dishonored’ta yer alacak. Yapay zekaları da ilginç. Tek bir sıçan olursa bize saldırmayacak, ancak birden fazla yani sürü halinde olduklarında saldırganlaşıp, bizi öldürebilecekler. Ölülerin etrafında toplanan sıçanlara bu yüzden dikkat etmemiz gerekecek. Öldürdüğümüz bir kişinin cesedi bize böyle bir durumda pahalıya mal olabilir. Ancak canlıların içine girme yeteneğini kazandığımız zaman, düşmanımız olan sıçanlar dostumuz ve iş birlikçimiz olabilecek. Bir sıçanı kontrol ederek, borulardan girilmesi zor bir eve girebileceğiz. Oyunda doğal bir düzen var olacak. Eğer öldürdüğümüz kişilerin cesetlerini saklamazsak, gören insanlar tepki gösterecek ve başımız belaya girecek. Bundan dolayı doğal akışı bozup, kaos yaratmamamız en önemli kuralımız olacak.

Sistem Gereksinimleri

İşlemci: 3.0 GHz dual core or better

Ram: 4 GB system RAM

Ekran Kartı: DirectX 9 compatible with 512 MB video RAM or better (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850)

Boş Alan: 9 GB   

İşletim Sistemi:Windows Vista / 7

Oyun Görüntüleri








Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder